Повне фарбування авто може знадобитися після складного ремонту кузова, якщо ви вирішили змінити колір машини або якщо старе лакофарбове покриття перестало виконувати свої функції. Фарбування автомобіля повністю - це трудомісткий і складний технологічний процес, що вимагає досвіду та майстерності виконавців, грамотної підготовки кузова, а також використання професійного обладнання та інструменту. Щоб відновити шар лакофарбовий якісно, потрібно витримати ряд технологічних етапів, кожен з яких вимагає особливих умов. Саме від цього залежить загальний вигляд машини.

Для досягнення бажаного результату важливо не лише використовувати хорошу фарбу та витратні матеріали. Важлива й наявність високотехнологічного обладнання та серйозного рівня підготовки майстрів. Наш автосервіс оснащений найсучаснішим професійним обладнанням, включаючи фарбувально-сушильну камеру Trommelberg, а наші фахівці здатні виконати фарбування будь-якого автомобіля. Обов'язкове та суворе дотримання техноло ... Читати далі »

Переглядів: 42 | Додав: admin | Дата: 2023-07-05 | Коментарі (0)

Який ремонт скрутний: локальне фарбування або повне фарбування? Більшість думають – другий варіант. Але вони помиляються. Локальна фарбування автомобіля або часткове фарбування (ділянки елемента) складніше, ніж фарбування всього авто. Відремонтована частина кузова не повинна відрізнятися від усього автомобіля, не виділятися від елементів, що стоять поруч. Така робота під силу майстрам своєї справи, з використанням професійного обладнання. Без жодних сумнівів зателефонуйте в наш автосервіс і отримайте консультацію щодо локального фарбування автомобіля, цін і термінів виконання робіт.

Локальна фарбування кузова самостійно може допомогти заощадити, але ця економія є сумнівною. Для якісного локального фарбування автомобіля потрібні знання, досвід та професійний інструмент. Якщо ремонт буде зроблено не якісно, то поява корозії не уникнути, що тільки збільшить вартість локального фарбування.

Також для локального фарбування автомобіля потрібні певні умови - камери для ... Читати далі »

Переглядів: 35 | Додав: admin | Дата: 2023-07-05 | Коментарі (0)

Рихтування кузова авто
 
Механічні пошкодження кузовних елементів – одна з найпоширеніших причин ремонту автомобілів. Відновлення цих деталей важливе для збереження не тільки екстер'єру транспортного засобу, а й для його безпеки та ходових якостей. Залежно від ступеня та типу пошкоджень, майстер вибирає способи їх усунення. Рихтування - одна з фінальних стадій ремонту. Це комплекс робіт, спрямованих на усунення найдрібніших деформацій деталей кузова. У ході їх проведення відновлюється форма, міцність, жорсткість кузовних елементів, що дозволяє їх експлуатувати надалі. По суті, рихтування є обробною операцією, яка повинна виконуватися дуже ретельно. Професійне рихтування деталей кузова автомобіля у Києві виконують майстри нашого СТО

Ціна рихтування кузова.
 
Вартість рихтування залежить від марки машини, виду пошкоджень та обсягу робіт. Відновлення форми кузовних деталей передбачає використання широкого спектру спеціального інструме ... Читати далі »

Переглядів: 39 | Додав: admin | Дата: 2023-07-05 | Коментарі (0)

Перед покупкою автомобіля важливо зуміти грамотно перевірити (розрахувати) контрольні точки геометрії кузова. Якщо цього не зробити, можна отримати у володіння засіб із деформованими кузовними елементами. Такою машиною їздити дуже небезпечно, оскільки знижується її пасивна безпека, погіршується керованість, змінюються робочі властивості.

Навіщо перевіряти геометрію кузова автомобіля

Геометрична діагностика є основною процедурою, яку рекомендують проводити перед вибором автомобіля з вторинного ринку. Це дозволяє дізнатися про стан машини — чи не потрапляла вона в ДТП, як експлуатувалася, як перевірялася, чи проводився поточний ремонт.

Додаткова причина – перевірка рівня проведення рихтування бампера, капота, даху чи іншої частини кузова. Після зіткнення автомобіль відновлюється у сервісах. Однак мало хто з власників приділяє увагу якості обслуг ... Читати далі »

Переглядів: 38 | Додав: admin | Дата: 2023-07-02 | Коментарі (0)

Рихтування "під грунт" або під мінімальний шар шпаклівки

У цій статті ми розглянемо, як зробити ремонтну панель кузова максимально рівною, щоб використовувати мінімальну кількість шпаклівки або навіть обійтися тільки нанесенням грунту, що наповнює. Чим краще Ви виправите метал кузова, тим менше потрібно витратити матеріалів на підготовку ... Читати далі »

Переглядів: 38 | Додав: admin | Дата: 2023-07-02 | Коментарі (0)

1 2 3 »